lauantai 17. syyskuuta 2011

Ilmasenviinanbileistäselviämissuunnitelma

1) Hillitse sitä viinan litkimistä. Vaikka ilmainen viina on ilmaista ja sitä on paljon, se ei tarkoita sitä, että edessä on oltava samanaikaisesti punkku- valkkari- ja skumppalasit ja jekkushotti. Rajoita hallussasi olevien juomien määrä yhteen kerrallaan (paitsi jos otetaan ringissä shotti, sen saa juoda pitäen toisessa kädessään / pöydällä toista juomaa).

2) Muista, että kyseessä on yhteistyöfirman bileet ja olet bileissä oman työpaikkasi edustajana. Sekä oma maineesi ammattilaisena, että jopa sinut työllistävän firman maine on vaakalaudalla. Käyttäydy siivosti, rajoita äänenkäyttöäsi äläkä istu yhdenkään toimarin sylissä, kuten teit viime talvena eräissä ilmasenviinanbileissä.

3) Jos tapaat bileissä työympyröistä tutun seksikkään miehen, johon olet salaa rakastunut ja kenen kanssa haluat pikimmiten lisääntyä, välttele häntä. Hakeudu omien ystäviesi seuraan, äläkä missään nimessä päädy työympyräistä tutun miehen kanssa, kehen olet ihastunut, kahdestaan. Jos pääsyt kahdestaan, älä kikata kaikille hänen jutuilleen ja hiplaa häntä koko ajan.

4) Jos kuitenkin olet päätynyt noin yhdeksän promillen humalatilaan ja huomaat hakeutuneesi sellaisen miehen seuraan, jonka seurassa et saisi olla ja lirkuttelet hänen kanssaan ja tökit sormellasi hänen naamaansa, koska se tuntuu sillä hetkellä söpön hupsulta idealta (?), poistu välittömästi tilanteesta edellämainittujen omien ystäviesi luokse ja ryhdistäydy.

5) Jos edellämainitut ystäväsi kohdassa 4 mainittujen olosuhteiden vuoksi alkavat pihisemään, että olet selkeästi rakastunut kohdissa 3 ja 4 mainittuun miespuoliseen henkilöön, niin ÄLÄ SAATANA TUNNUSTA. Repeä mahdollisimman rennon ja aidon kuuloiseen tekonauruun ja saa ystäväsi tuntemaan itsensä väärässä oleviksi hölmöläisiksi. Voit tehostaa vaikutusta flirttailemalla muille paikalla oleville miehille ja hätätapauksessa tökkiä heitäkin naamaan (jos epäilet tämän vaikutuksen tehokkuutta, voit hätätapauksessa tökkiä myös naispuolisia naamaan korostaaksesi, että kyseessä on vain viaton kännimaneerisi).

6) Jos epäonnistut kohdissa 1-5 ja kuitenkin päädyt nolaamaan itsesi (jälleen) kaikkien työkaveriesi, salaa rakastamasi työtuttavan ja muiden työympyröidesi vaikuttajien silmien edessä, katoa jälkiä jättämättä heidän elämistään. Poista itsesi sunnuntaina Facebookista, laita pomolle maili, ettet enää tule maanantaina töihin, osta luottokortillasi lennot johonkin toiseen maahan ja aloita elämäsi puhtaalta pöydältä.

7) Vältä tekemästä uudessa maassa ja uudessa työpaikassa samoja virheitä, kuin teit Suomessa ja kyseisissä ilmasenviinanbileissä. Jos kuitenkin teet, on 12 kuukauden kuluttua sopivaa palata takaisin kotimaahasi.

Ei kommentteja: